Hlavní navigace

VODOVODNÍ DRUŽSTVO Starý Dub Český Dub IČO: 00671355

Tato stránka obsahuje výpis dat z různých rejstříků pro firmu VODOVODNÍ DRUŽSTVO Starý Dub, která sídlí v obci Český Dub a bylo jí přiděleno IČO 00671355.

Výpis obsahuje aktuální i historická data z obchodního rejstříku (Justice.cz) včetně sbírky listin a živnostenského rejstříku (RŽP).

Firma s názvem VODOVODNÍ DRUŽSTVO Starý Dub se sídlem v obci Český Dub byla založena v roce 1990.

Základní údaje o VODOVODNÍ DRUŽSTVO Starý Dub IČO: 00671355

Základní udaje dle Obchodního rejstříku

Soud: Krajský soud v Ústí nad Labem 7. 11. 1990
Spisová značka: Dr 115
IČO: 00671355
Obchodní firma: VODOVODNÍ DRUŽSTVO Starý Dub
Právní forma: Družstvo 7.11.1990
Datum vzniku: 7.11.1990
Údaje o založení družstva : Vodovodní družstvo ve Starém Dubu vzniklo na ustavující schůzi konané dne 5.9.l99O, kde byla schválena zakládací listina družstva a zvoleno představenstvo. Zakládací listina obsahuje údaje předepsané pro stanovy a je založena ve spise v podnikovém rejstříku. Orgány družstva jsou členská schůze, představenstvo. Nejvyšším orgánem je členská schůze. 7.11.1990
Ustavující schůzí byli zvoleni za členy představenstva : Jaroslav Mizera, Miroslav Bradáč, Zdeněk Kubr, Václav Tvrzník. Pokladní - Dana Vébrová. Každý člen družstva zaplatí podíl na výstavbu vodovodu a odpracuje cca 3O hod. za každého člena domácnosti. Při vystoupení z družstva po zahájení prací se vložený podíl na výstavbu vodovodu nevrací. V případě zániku vodovodního družstva zůstává celý vybudovaný vodovod majetkem obce Starý Dub. Jednotlivými podílníky nebude požadována náhrada ani vrácení zaplacených podílů. 7.11.1990

Základní údaje dle RES (Registr ekonomických subjektů)

IČO: 00671355
Firma: VODOVODNÍ DRUŽSTVO Starý Dub
Právní forma: Družstvo
Okres: Liberec
Základní územní jednotka: Český Dub
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Národní soukromé nefinanční podniky
Datum vzniku: 1. 12. 1990

Právní upozornění a zdroj dat

Výpis dat pro firmu VODOVODNÍ DRUŽSTVO Starý Dub obsahuje pouze taková data, která lze dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, zveřejňovat i bez souhlasu subjektu těchto údajů.

Jestliže jste v našich datech nalezli nějakou chybu nebo nesrovnalost, obratťe se na nás s případnou žádostí o opravu na tomto mailu info@iinfo.cz.

Data jsme získali z těchto zdrojů:

Pokud se chyba či nesrovnalost nachází i na zdrojovém rejstříku na nějž výše odkazujeme je nutné kontaktovat příslušný rejstřík s žádostí o opravu dat. Poté se příslušná data automaticky (s určitým časovým zpožděním) opraví i na našem rejstříku.