Hlavní navigace

Tootoot a.s. Brno IČO: 03978583

Tato stránka obsahuje výpis dat z různých rejstříků pro firmu Tootoot a.s., která sídlí v obci Brno a bylo jí přiděleno IČO 03978583.

Výpis obsahuje aktuální i historická data z obchodního rejstříku (Justice.cz) včetně sbírky listin a živnostenského rejstříku (RŽP).

Firma s názvem Tootoot a.s. se sídlem v obci Brno byla založena v roce 2015. Společnost je stále aktivní. V jejím vedení se dosud vystřídalo 3 osob. Společnost podniká v oboru Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona .

Základní údaje o Tootoot a.s. IČO: 03978583

Základní udaje dle Obchodního rejstříku

Soud: Krajský soud v Brně 10. 4. 2015
Spisová značka: B 7286
IČO: 03978583
Obchodní firma: Tootoot a.s.
Právní forma: Akciová společnost 10.4.2015
Datum vzniku: 10.4.2015
Valná hromada společnosti konaná dne 28. června 2017 v souladu se zákonem č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech (zákon o obchodních korporacích) a stanovami společnosti přijala toto usnesení: Valná hromada tímto pověřuje představenstvo obchodní společnosti Tootoot a.s., aby za podmínek stanovených zákonem č. 90/2012 Sb. o obchodních společnostech a družstvech (zákon o obchodních korporacích) a stanovami společnosti rozhodlo v souladu s ustanov ením §511 zákona č. 90/2012 Sb. o obchodních společnostech a družstvech (zákon o obchodních korporacích), o zvýšení základního kapitálu společnosti o částku v maximální výši 1.000.000 Kč (tj. slovy: jeden milion korun českých). Zvýšení základního kapitálu společnosti na základě tohoto pověření bude provedeno výlučně peněžitými vklady, upsáním nových akcií, a to: a) až 300 (tj. slovy: tří set) kusů kmenových akcií, v listinné podobě, znějících na jméno, každá o jmenovité hodnotě 1.000 Kč (tj. slovy: jeden tisíc korun českých), s tím, že s každou takovou akcií bude spojen jeden hlas při hlasování a jejich podíl na zisku bude stejný jako podíl na zisku pro běžné kmenové akcie; výše emisního kursu těchto nově vydaných akcií bude určena v souladu se zákonem, stanovami společnosti a podle dohody s konkrétním předem určeným zájemcem o upsání akcie; s těmito akciemi nebu dou spojena žádná zvláštní práva; b) až 700 (tj. slovy: sedm set) kusů akcií se zvýšeným podílem na zisku, v listinné podobě, znějících na jméno, každá o jmenovité hodnotě 1.000 Kč (tj. slovy: jeden tisíc korun českých), s tím, že s každou takovou akcií je spojen trojnásobný podíl na zisk u ve srovnání s běžnou kmenovou akcií; výše emisního kursu těchto nově vydaných akcií bude určena v souladu se zákonem, stanovami společnosti a podle dohody s konkrétním předem určeným zájemcem o upsání akcie. Nově emitované akcie budou v souladu se stanovami Společnosti převoditelné pouze s předchozím souhlasem představenstva společnosti. Toto pověření se uděluje na dobu 5-ti (tj. slovy: pěti) let ode dne, kdy se valná hromada na tomto pověření usnesla. Představenstvo může v rámci tohoto pověření zvýšit základní kapitál i vícekrát, nepřekročí-li celková částka zvýšení základního kapitálu s tanovený limit 1.000.000 Kč (tj. slovy: jeden milion korun českých). Valná hromada zároveň v souvislosti s pověřením představenstva ke zvýšení základního kapitálu rozhoduje na základě Zprávy představenstva z důvodu potřeby zajištění finančních prostředků pro rozvoj nových podnikatelských projektů Společnosti o vyloučení př ednostního práva na upisování akcií pro všechny akcionáře Společnosti a stanoví, že akcie emitované na zvýšení základního kapitulu na základě rozhodnutí představenstva budou upsány předem určenými zájemci, přičemž způsob jejich výběru určí představenstvo Společnosti. 25.7.2017
Valná hromada společnosti konaná dne 23. března 2017 v souladu se zákonem č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech (zákon o obchodních korporacích) a stanovami společnosti přijala toto usnesení: Valná hromada tímto pověřuje představenstvo obchodní společnosti Tootoot a.s., aby za podmínek stanovených zákonem č. 90/2012 Sb. o obchodních společnostech a družstvech (zákon o obchodních korporacích) a stanovami společnosti rozhodlo v souladu s ustanov ením §511 zákona č. 90/2012 Sb. o obchodních společnostech a družstvech (zákon o obchodních korporacích), o zvýšení základního kapitálu společnosti o částku v maximální výši 1.000.000 Kč (tj. slovy: jeden milion korun českých). Zvýšení základního kapitálu společnosti na základě tohoto pověření bude provedeno výlučně peněžitými vklady, upsáním nových akcií, a to: a) až 300 (tj. slovy: tří set) kusů kmenových akcií, v listinné podobě, znějících na jméno, každá o jmenovité hodnotě 1.000 Kč (tj. slovy: jeden tisíc korun českých), s tím, že s každou takovou akcií bude spojen jeden hlas při hlasování a jejich podíl na zisku bude stejný jako podíl na zisku pro běžné kmenové akcie; výše emisního kursu těchto nově vydaných akcií bude určena v souladu se zákonem, stanovami společnosti a podle dohody s konkrétním předem určeným zájemcem o upsání akcie; s těmito akciemi nebu dou spojena žádná zvláštní práva; b) až 700 (tj. slovy: sedm set) kusů akcií se zvýšeným podílem na zisku, v listinné podobě, znějících na jméno, každá o jmenovité hodnotě 1.000 Kč (tj. slovy: jeden tisíc korun českých), s tím, že s každou takovou akcií je spojen trojnásobný podíl na zisk u ve srovnání s běžnou kmenovou akcií; výše emisního kursu těchto nově vydaných akcií bude určena v souladu se zákonem, stanovami společnosti a podle dohody s konkrétním předem určeným zájemcem o upsání akcie. Nově emitované akcie budou v souladu se stanovami Společnosti neomezeně převoditelné. Toto pověření se uděluje na dobu 5-ti (tj. slovy: pěti) let ode dne, kdy se valná hromada na tomto pověření usnesla. Představenstvo může v rámci tohoto pověření zvýšit základní kapitál i vícekrát, nepřekročí-li celková částka zvýšení základního kapitálu s tanovený limit 1.000.000 Kč (tj. slovy: jeden milion korun českých). Valná hromada zároveň v souvislosti s pověřením představenstva ke zvýšení základního kapitálu rozhoduje na základě Zprávy představenstva z důvodu potřeby zajištění finančních prostředků pro rozvoj nových podnikatelských projektů Společnosti o vyloučení př ednostního práva na upisování akcií pro všechny akcionáře Společnosti a stanoví, že akcie emitované na zvýšení základního kapitulu na základě rozhodnutí představenstva budou upsány předem určenými zájemci, přičemž způsob jejich výběru určí představenstvo Společnosti. 12.6.2017 - 25.7.2017

Základní údaje dle Živnostenského rejstříku

IČO: 03978583
Obchodní firma: Tootoot a.s.
Právní forma: Akciová společnost
Vznik první živnosti: 10. 4. 2015
Celkový počet živností: 1
Aktivních živností: 1

Základní údaje dle RES (Registr ekonomických subjektů)

IČO: 03978583
Firma: Tootoot a.s.
Právní forma: Akciová společnost
Okres: Brno-město
Základní územní jednotka: Brno-Komín
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Nefinanční podniky pod zahraniční kontrolou
Datum vzniku: 10. 4. 2015
Zobrazit více

Právní upozornění a zdroj dat

Výpis dat pro firmu Tootoot a.s. obsahuje pouze taková data, která lze dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, zveřejňovat i bez souhlasu subjektu těchto údajů.

Jestliže jste v našich datech nalezli nějakou chybu nebo nesrovnalost, obratťe se na nás s případnou žádostí o opravu na tomto mailu info@iinfo.cz.

Data jsme získali z těchto zdrojů:

Pokud se chyba či nesrovnalost nachází i na zdrojovém rejstříku na nějž výše odkazujeme je nutné kontaktovat příslušný rejstřík s žádostí o opravu dat. Poté se příslušná data automaticky (s určitým časovým zpožděním) opraví i na našem rejstříku.