Hlavní navigace

STŘEDOEVROPSKÝ INSTITUT PRO ROZVOJ DOPRAVY, z.ú. Praha 6 IČO: 09224149

Tato stránka obsahuje výpis dat z různých rejstříků pro firmu STŘEDOEVROPSKÝ INSTITUT PRO ROZVOJ DOPRAVY, z.ú., která sídlí v obci Praha 6 a bylo jí přiděleno IČO 09224149.

Výpis obsahuje aktuální i historická data z obchodního rejstříku (Justice.cz) včetně sbírky listin a živnostenského rejstříku (RŽP).

Firma s názvem STŘEDOEVROPSKÝ INSTITUT PRO ROZVOJ DOPRAVY, z.ú. se sídlem v obci Praha 6 byla založena v roce 2020. Společnost je stále aktivní. V jejím vedení se dosud vystřídalo 1 osob. Společnost podniká v oboru Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona .

Základní údaje o STŘEDOEVROPSKÝ INSTITUT PRO ROZVOJ DOPRAVY, z.ú. IČO: 09224149

Základní udaje dle Obchodního rejstříku

Soud: Městský soud v Praze 5. 6. 2020
Spisová značka: U 885
IČO: 09224149
Obchodní firma: STŘEDOEVROPSKÝ INSTITUT PRO ROZVOJ DOPRAVY, z.ú.
Právní forma: Ústav 5.6.2020
Datum vzniku: 5.6.2020
Účelem ústavu je: a.Vytváření podmínek pro rozvoj silniční infrastruktury b.Vytváření podmínek pro rozvoj železniční infrastruktury c.Vytváření podmínek pro rozvoj infrastruktury vodní dopravy d.Vytváření podmínek pro rozvoj letecké infrastruktury e.Vytváření podmínek pro financování infrastruktury f.Vytváření podmínek pro kvalitní dostupnost regionů g.Vytváření podmínek po zajištění udržitelnosti a rozvoje infrastruktury h.Středoevropský kontext i.Evropský kontext 5.6.2020

Aktuální kontaktní údaje STŘEDOEVROPSKÝ INSTITUT PRO ROZVOJ DOPRAVY, z.ú.

Základní údaje dle Živnostenského rejstříku

IČO: 09224149
Obchodní firma: STŘEDOEVROPSKÝ INSTITUT PRO ROZVOJ DOPRAVY, z.ú.
Právní forma: Ústav
Vznik první živnosti: 5. 6. 2020
Celkový počet živností: 1
Aktivních živností: 1

Základní údaje dle RES (Registr ekonomických subjektů)

IČO: 09224149
Firma: STŘEDOEVROPSKÝ INSTITUT PRO ROZVOJ DOPRAVY, z.ú.
Právní forma: Ústav
Okres: Praha
Základní územní jednotka: Praha 6
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Neziskové instituce sloužící domácnostem, národní soukromé
Datum vzniku: 5. 6. 2020

Právní upozornění a zdroj dat

Výpis dat pro firmu STŘEDOEVROPSKÝ INSTITUT PRO ROZVOJ DOPRAVY, z.ú. obsahuje pouze taková data, která lze dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, zveřejňovat i bez souhlasu subjektu těchto údajů.

Jestliže jste v našich datech nalezli nějakou chybu nebo nesrovnalost, obratťe se na nás s případnou žádostí o opravu na tomto mailu info@iinfo.cz.

Data jsme získali z těchto zdrojů:

Pokud se chyba či nesrovnalost nachází i na zdrojovém rejstříku na nějž výše odkazujeme je nutné kontaktovat příslušný rejstřík s žádostí o opravu dat. Poté se příslušná data automaticky (s určitým časovým zpožděním) opraví i na našem rejstříku.