Hlavní navigace

Slezská hornická společnost s.r.o. Praha 4 IČO: 09130675

Tato stránka obsahuje výpis dat z různých rejstříků pro firmu Slezská hornická společnost s.r.o., která sídlí v obci Praha 4 a bylo jí přiděleno IČO 09130675.

Výpis obsahuje aktuální i historická data z obchodního rejstříku (Justice.cz) včetně sbírky listin a živnostenského rejstříku (RŽP).

Firma s názvem Slezská hornická společnost s.r.o. se sídlem v obci Praha 4 byla založena v roce 2020. Společnost je stále aktivní. V jejím vedení se dosud vystřídalo 1 osob. Společnost podniká v oboru Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona .

Základní údaje o Slezská hornická společnost s.r.o. IČO: 09130675

Základní udaje dle Obchodního rejstříku

Soud: Krajský soud v Ostravě 4. 5. 2020
Spisová značka: C 82127
IČO: 09130675
Obchodní firma: Slezská hornická společnost s.r.o.
Právní forma: Společnost s ručením omezeným 4.5.2020
Datum vzniku: 4.5.2020
Společnost se tímto zavazuje naplňovat společensky prospěšný cíl zaměstnávání a sociálního začleňování osob znevýhodněných na trhu práce, konkrétně dlouhodobě nezaměstnané osoby, které jsou v evidenci uchazečů o zaměstnání déle než 12 měsíců a osoby se zdravotním postižením ve všech stupních invalidity nebo osoby jinak znevýhodněné na trhu práce. Společnost se naplňováním následujících cílů stává sociálním podnikem. A) Ekonomický prospěch Společnost se zavazuje alespoň 70% zisku generovaného ze svých podnikatelských aktivit reinvestovat do rozvoje sociálního podniku a dlouhodobě usilovat o ekonomickou udržitelnost sociálního podniku. B) Sociální prospěch Společnost se zavazuje zaměstnávat a sociálně začleňovat osoby znevýhodněné na trhu práce, konkrétně dlouhodobě nezaměstnané osoby, které jsou v evidenci uchazečů o zaměstnání déle než 12 měsíců. Společnost bude zaměstnávat alespoň 40% svých zaměstnanců uvedených cílových skupin a bude podporovat jejich pracovní rozvoj a potenciál. Společnost se zavazuje k účasti svých zaměstnanců na směrování a rozvoji sociálního podniku. C) Environmentální prospěch Společnost se zavazuje ve svých činnostech dodržovat ekologické zásady třídit odpad, využívat úsporné zdroje energie, efektivně nakládat s obaly, se spotřebním materiálem a energiemi. D) Místní prospěch Společnost se orientuje na místní a regionální potřeby v oblastech Moravskoslezského kraje a přednostně využívá místní zdroje v podobě zaměstnávání místních obyvatel. Společnost se zavazuje participovat na rozvoji regionu a podporovat smysl pro sociální zodpovědnost místních a regionálních aktérů (veřejné instituce, poskytovatelé sociálních a návazných služeb, školy, soukromé podnikatelské subjekty, neziskové organizace). 4.5.2020 - 29.3.2023

Aktuální kontaktní údaje Slezská hornická společnost s.r.o.

Základní údaje dle Živnostenského rejstříku

IČO: 09130675
Obchodní firma: Slezská hornická společnost s.r.o.
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Vznik první živnosti: 4. 5. 2020
Celkový počet živností: 1
Aktivních živností: 1

Základní údaje dle RES (Registr ekonomických subjektů)

IČO: 09130675
Firma: Slezská hornická společnost s.r.o.
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Okres: Praha
Základní územní jednotka: Praha 12
Počet zaměstnanců: 25 - 49 zaměstnanců
Institucionální sektor: Národní soukromé nefinanční podniky
Datum vzniku: 4. 5. 2020

Právní upozornění a zdroj dat

Výpis dat pro firmu Slezská hornická společnost s.r.o. obsahuje pouze taková data, která lze dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, zveřejňovat i bez souhlasu subjektu těchto údajů.

Jestliže jste v našich datech nalezli nějakou chybu nebo nesrovnalost, obratťe se na nás s případnou žádostí o opravu na tomto mailu info@iinfo.cz.

Data jsme získali z těchto zdrojů:

Pokud se chyba či nesrovnalost nachází i na zdrojovém rejstříku na nějž výše odkazujeme je nutné kontaktovat příslušný rejstřík s žádostí o opravu dat. Poté se příslušná data automaticky (s určitým časovým zpožděním) opraví i na našem rejstříku.