Hlavní navigace

Orel jednota Strážek, pobočný spolek Strážek IČO: 05128552

Tato stránka obsahuje výpis dat z různých rejstříků pro firmu Orel jednota Strážek, pobočný spolek, která sídlí v obci Strážek a bylo jí přiděleno IČO 05128552.

Výpis obsahuje aktuální i historická data z obchodního rejstříku (Justice.cz) včetně sbírky listin a živnostenského rejstříku (RŽP).

Firma s názvem Orel jednota Strážek, pobočný spolek se sídlem v obci Strážek byla založena v roce 2016.

Základní údaje o Orel jednota Strážek, pobočný spolek IČO: 05128552

Základní udaje dle Obchodního rejstříku

Soud: Krajský soud v Brně 21. 6. 2016
Spisová značka: L 21750
IČO: 05128552
Obchodní firma: Orel jednota Strážek, pobočný spolek
Právní forma: Spolek 21.6.2016
Datum vzniku: 21.6.2016
Rozhodnutí statutárního orgánu jednoty musí být v souladu s rozhodnutím rady jednoty nebo v souladu s rozdělením rozhodovacích pravomocí. Zcizení nemovitého majetku pobočných spolků (tj. župy nebo jednoty) orla nebo jeho zatížení musí být schváleno Výkonn ým předsednictvem, jinak je neplatné. Tato povinnost se nevztahuje na sjednávání věcných břemen z důvodů umístění inženýrských sítí a veřejně prospěšných staveb. Pronájem nebo výpůjčku hmotného a nehmotného majetku pobočných spolků schvaluje rada příslušn ého pobočného spolku, pronájem nebo výpůjčku na dobu delší než 3 roky schvaluje nejvyšší orgán příslušného pobočného spolku. Právní jednání pobočného spolku, které zřizuje závazek v hodnotě vyšší než 1000000,- Kč, musí být schváleno Výkonným předsednictve m, jinak je neplatné. Výkonné předsednictvo rozhodne o zřízení závazku bezodkladně, nejpozději však do 90 dnů od doručení žádosti. Hlavní spolek za dluhy pobočného spolku neručí. 21.6.2016

Aktuální kontaktní údaje Orel jednota Strážek, pobočný spolek

Základní údaje dle RES (Registr ekonomických subjektů)

IČO: 05128552
Firma: Orel jednota Strážek, pobočný spolek
Právní forma: Spolek
Okres: Žďár nad Sázavou
Základní územní jednotka: Strážek
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Neziskové instituce sloužící domácnostem, národní soukromé
Datum vzniku: 21. 6. 2016

Právní upozornění a zdroj dat

Výpis dat pro firmu Orel jednota Strážek, pobočný spolek obsahuje pouze taková data, která lze dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, zveřejňovat i bez souhlasu subjektu těchto údajů.

Jestliže jste v našich datech nalezli nějakou chybu nebo nesrovnalost, obratťe se na nás s případnou žádostí o opravu na tomto mailu info@iinfo.cz.

Data jsme získali z těchto zdrojů:

Pokud se chyba či nesrovnalost nachází i na zdrojovém rejstříku na nějž výše odkazujeme je nutné kontaktovat příslušný rejstřík s žádostí o opravu dat. Poté se příslušná data automaticky (s určitým časovým zpožděním) opraví i na našem rejstříku.