Hlavní navigace

BOHEMIA Golf - Promotion spol. s r.o. obchodní zastoupení Mariánské Lázně Zádub-Závišín IČO: 45358630

Tato stránka obsahuje výpis dat z různých rejstříků pro firmu BOHEMIA Golf - Promotion spol. s r.o. obchodní zastoupení Mariánské Lázně, která sídlí v obci Zádub-Závišín a bylo jí přiděleno IČO 45358630.

Výpis obsahuje aktuální i historická data z obchodního rejstříku (Justice.cz) včetně sbírky listin a živnostenského rejstříku (RŽP).

BOHEMIA Golf - Promotion spol. s r.o. obchodní zastoupení Mariánské Lázně je Odštěpný závod zahraniční právnické osoby se sídlem v obci Zádub-Závišín.

Základní údaje o BOHEMIA Golf - Promotion spol. s r.o. obchodní zastoupení Mariánské Lázně IČO: 45358630

Základní údaje dle RES (Registr ekonomických subjektů)

IČO: 45358630
Firma: BOHEMIA Golf - Promotion spol. s r.o. obchodní zastoupení Mariánské Lázně
Právní forma: Odštěpný závod zahraniční právnické osoby
Okres: Cheb
Základní územní jednotka: Zádub-Závišín
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Nefinanční podniky pod zahraniční kontrolou
Datum vzniku: 15. 7. 1993

Právní upozornění a zdroj dat

Výpis dat pro firmu BOHEMIA Golf - Promotion spol. s r.o. obchodní zastoupení Mariánské Lázně obsahuje pouze taková data, která lze dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, zveřejňovat i bez souhlasu subjektu těchto údajů.

Jestliže jste v našich datech nalezli nějakou chybu nebo nesrovnalost, obratťe se na nás s případnou žádostí o opravu na tomto mailu info@iinfo.cz.

Data jsme získali z těchto zdrojů:

Pokud se chyba či nesrovnalost nachází i na zdrojovém rejstříku na nějž výše odkazujeme je nutné kontaktovat příslušný rejstřík s žádostí o opravu dat. Poté se příslušná data automaticky (s určitým časovým zpožděním) opraví i na našem rejstříku.