Výpis základních údajů o adrese Václava Kulíška 1199, Uherské Hradiště 686 05 a přehled všech firem a osob zde sídlících

Základní údaje

Ulice: Václava Kulíška
Číslo domovní: č.p. 1199
Město: Uherské Hradiště
Část obce: Mařatice
PSČ: 686 05
Okres: Uherské Hradiště
Kraj: Zlínský kraj
Kraj před rokem 1960: Jihomoravský
Souřadnice: S-JTSK y: 535983.17 x : 1181763.36
Long : 17.48493 Lat : 49.064031666667
N : 49° 3' 50.514" E : 17° 29' 5.748"

Mapa

Firmy zapsané v RŽP na této adrese

Jméno subjektu IČO subjektu Zapsán na úřadu Číslo úřadu Celkový počet živností Aktivních živností První živnost zapsána dne
Ing. Martin Štrupl 68565160 Městský úřad Uherské Hradiště 371101 2 1 13.1.1999
Emilie Mikulková 68716761 Městský úřad Uherské Hradiště 371101 2 0 8.9.1999

Osoby na dané adrese

Jméno Text Firma Funkce Trvání od - do
Martin Štrupl Statutární orgán Krajská hospodářská komora Zlínského kraje - 29319676 místopředseda představenstva 9.6.2016
Ing Martin Štrupl Statutární orgán UNIFROST s.r.o. - 27151026 jednatel 30.11.2017
Ing Martin Štrupl Dozorčí rada AGRIMEX Vestec a.s. - 26208792 člen dozorčí rady 30.11.2017
Ing. Martin Štrupl Prokura Hamé s.r.o. - 28213556 23.6.2015
Ing. Martin Štrupl Prokura Hamé s.r.o. - 28213556 18.4.2012 - 23.6.2015
Ing. Martin Štrupl Prokura Hamé s.r.o. - 28213556 26.1.2012 - 18.4.2012
Ing. Martin Štrupl Statutární orgán Slovácká Fruta, a.s. - 48907171 předseda představenstva 13.12.2017
Ing. Martin Štrupl Statutární orgán FRUTA Podivín,a.s. - 49968556 předseda představenstva 2.11.2017
Ing Martin Štrupl Statutární orgán FRUTA Podivín,a.s. - 49968556 předseda představenstva 3.9.2015 - 2.11.2017
Ing Martin Štrupl Statutární orgán FRUTA Podivín,a.s. - 49968556 předseda představenstva 26.8.2014 - 3.9.2015
Ing. Martin Štrupl Statutární orgán FRUTA Podivín,a.s. - 49968556 předseda představenstva 29.7.2011 - 26.8.2014

Seznam blízkých adres

Seznam subjektů

tracking image

Naposledy navštívené...


Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.