Výpis základních údajů o adrese Svatopluka Čecha 2010/59, Jablonec nad Nisou 466 02 a přehled všech firem a osob zde sídlících

Základní údaje

Ulice: Svatopluka Čecha
Číslo domovní: č.p. 2010
Číslo orientační: 59
Město: Jablonec nad Nisou
Část obce: Jablonec nad Nisou
PSČ: 466 02
Okres: Jablonec nad Nisou
Kraj: Liberecký kraj
Kraj před rokem 1960: Severočeský
Souřadnice: S-JTSK y: 680076.40 x : 979216.44
Long : 15.178318611111 Lat : 50.730100277778
N : 50° 43' 48.361" E : 15° 10' 41.947"

Mapa

Firmy na adrese

Firmy zapsané v OR na této adrese

Jméno subjektu IČO subjektu Typ společnosti Soud Spisová značka Platnost údajů od - do
Restaurant 59 s.r.o. 04656474 Společnost s ručením omezeným - Tuzemská Krajský soud v Ústí nad Labem C 36748 1.1.2016

Firmy zapsané v RŽP na této adrese

Jméno subjektu IČO subjektu Zapsán na úřadu Číslo úřadu Celkový počet živností Aktivních živností První živnost zapsána dne
Martin Lejsek 42147131 Městský úřad Jablonec nad Nisou 350402 5 3 14.12.1992
Aleš Procházka 64665771 Městský úřad Jablonec nad Nisou 350402 4 2 9.6.1997
Restaurant 59 s.r.o. 04656474 Městský úřad Jablonec nad Nisou 350402 3 3 1.1.2016

Provozovny na dané adrese

Jméno subjektu IČO subjektu Číslo provozovny Živnosti Vznik oprávnění Začátek provozování
Martin Lejsek 42147131 1005810982 Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona 14.12.1992 14.12.1992
Martin Lejsek 42147131 1005810982 Hostinská činnost 28.6.1993 28.6.1993
Martin Lejsek 42147131 1005810982 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin 26.3.2014 26.3.2014
Restaurant 59 s.r.o. 04656474 1011051508 Hostinská činnost 1.1.2016 2.8.2016
Restaurant 59 s.r.o. 04656474 1011051508 Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona 1.1.2016 2.8.2016
Restaurant 59 s.r.o. 04656474 1011051508 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin 1.1.2016 2.8.2016

Seznam blízkých adres

Seznam subjektů

tracking image

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.