Výpis základních údajů o adrese 43, Chlístovice 285 04 a přehled všech firem a osob zde sídlících

Základní údaje

Vyplňte formulář a zdarma zjistěte, jak vás vidí vaši zákazníci na internetu, v mapách a v GPS navigacích

Výsledky analýzy vám zašleme na uvedený e-mail. Součástí této bezplatné služby jsou i konzultace výsledků analýzy telefonicky, osobně, e-mailem nebo i prostřednictvím jiných elektronických služeb a to po dobu 12 měsíců od odeslání údajů.

Číslo domovní: č.p. 43
Město: Chlístovice
Část obce: Kralice
PSČ: 285 04
Souřadnice: S-JTSK y: 694204.69 x : 1074106.50
Long : 15.150066666667 Lat : 49.867791388889
N : 49° 52' 4.049" E : 15° 9' 0.24"

Mapa

Firmy na adrese

Firmy zapsané v OR na této adrese

Jméno subjektu IČO subjektu Typ společnosti Soud Spisová značka Platnost údajů od - do
ECO BYDLO s.r.o. 07689241 Společnost s ručením omezeným - Tuzemská Městský soud v Praze C 303944 30.11.2018

Firmy zapsané v RŽP na této adrese

Jméno subjektu IČO subjektu Zapsán na úřadu Číslo úřadu Celkový počet živností Aktivních živností První živnost zapsána dne
Miroslav Šulc 76103731 Městský úřad Kutná Hora 320501 2 2 4.2.2008
ECO BYDLO s.r.o. 07689241 Městský úřad Kutná Hora 320501 5 5 30.11.2018

Provozovny na dané adrese

Jméno subjektu IČO subjektu Číslo provozovny Živnosti Vznik oprávnění Začátek provozování
ECO BYDLO s.r.o. 07689241 1012485889 Projektová činnost ve výstavbě 30.11.2018 30.11.2018
ECO BYDLO s.r.o. 07689241 1012485889 Provádění staveb, jejich změn a odstraňování 30.11.2018 30.11.2018
ECO BYDLO s.r.o. 07689241 1012485889 Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona 30.11.2018 30.11.2018

Osoby na dané adrese

Jméno Text Firma Funkce Trvání od - do
Miroslav Šulc Statutární orgán ECO BYDLO s.r.o. - 07689241 jednatel
Jana Šulcová Statutární orgán ZEAS Mančice, a.s. - 25110012 člen představenstva 11.1.2008 - 22.7.2008

Seznam blízkých adres

Seznam subjektů

tracking image
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.